Fietstassen van HEMA

Fietstassen van HEMA

HEMA fietstassen staan bekend om hun HEMA kwaliteit. Een HEMA fietstas is er voor een HEMA prijs. En u heeft zeker een dubbele of enkele fietstas in huis die in veel opzichten prima voldoet.

Fietstassen van HEMA hebben veelal een degelijk uiterlijk. Vaak in zwart of blauw, soms ook met een iets hippere vormgeving. De belangrijkste minimale vereisten voor een fietstas voor regelmatig gebruik, daar kunt u van op aan. De tas heeft doorgaans reflectie, is waterafstotend en heeft haken voor de bevestiging aan uw fiets. Uiteraard zijn HEMA fietstassen ook op de traditionele manier af te sluiten. Bijvoorbeeld via een klikgesp (dubbele fietstas) of gewoon met een rits (enkele fietstas).   

HEMA fietstas: nog altijd voor de liefhebbers
Veel liefhebbers van het merk HEMA zweren bij de typische sfeer die HEMA producten uitstralen. Het begon ooit als een Nederlands bedrijf met producten van echte Hollandse makelij. HEMA is overigens ook een afkorting van ‘Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam’, opgericht in 1926. Inmiddels is het bedrijf alweer een aantal jaren in handen van Britse investeerders.Fietstassen van HEMA en fietstassen van fietstas-merken

HEMA blijft zoveel als nog mogelijk typisch HEMA, met onder andere een assortiment fietstassen van prima kwaliteit. In veel gevallen een goede keus, zeker afgezet tegen de schappelijke prijs. Een andere optie als het gaat om fietstassen, is een snelle duik nemen in de grote wereld van fietstassen met - vaak voor hetzelfde geld - veel extra kwaliteit en praktische details.

Fietstas met meer kenmerken en mogelijkheden
Een merkfietstas is er dus al in dezelfde prijscategorie. Er zijn gemakkelijk veel kleuren, prints, soorten en maten fietstassen te vinden, van merken die daarin al vele jaren gespecialiseerd zijn. Met aandacht voor meerdere fietstas-eigenschappen ten gunste van de gebruiker. Denk aan afwerking, verhoogde waterdichtheid, slimme reflectie of bijvoorbeeld snelle montage met behoud van balans. Enkele of dubbele merkfietstas voor opvallend gunstige prijs

Zeker in het middensegment dubbele en enkele fietstassen heeft u voor maar een paar euro méér een fietstas van hoge kwaliteit. Met meervoudige mogelijkheden. Misschien ligt de prijs zelfs op hetzelfde niveau. En mogelijk treft u een actieprijs of standaard voordeelprijs die zelfs onder de HEMA-prijs ligt! Inclusief eventueel telefonisch advies, PostNL-verzending, directe leverbaarheid en andere klantgerichte services die horen bij een Noord-Hollands familiebedrijf zoals Fietstas.com.

Voorbeelden: HEMA fietstassen en fietstassen Basil Mara
Een goed voorbeeld om te vergelijken is de HEMA Dubbele fietstas met 45 liter inhoud, tegenover de Basil Mara XXL. Deze laatste merktas heeft voor een paar euro extra fijne details én 2 liter méér aan inhoud. Een overweging voor als u denkt aan de HEMA dubbele fietstas XL (65 liter) inhoud, is de Mara 3XL. Deze laatste Basil-fietstas is met 52 liter nog altijd zeer ruim, zelfs voor ruim 15 euro minder (!) en afkomstig van een producent die 100% gespecialiseerd is in fietstassen.