Fijne fietstas voor vakanties 2018

Fijne fietstas voor vakanties 2018

Een fijne fietstas voor vakanties in 2018: info over fietstassen en stuurtassen voor tochten op de fiets!

Het nieuwe jaar werkt verfrissend. Het voorjaar komt eraan, de vakantiebeurzen zijn in aantocht, het voorgenieten kan beginnen, bijvoorbeeld als u een fietsweekend of fietsvakantie heeft gepland!

Fiets- en wandelbeurs 2018
Of... nog wilt plannen, want de maanden januari, februari en maart lenen zich daar prima voor. Daarom is er in de Jaarbeurs Utrecht in maart de fiets- en wandelbeurs. Deze beurs waar ook fietstassen aan bod komen, richt zich speciaal op actieve fietsers en wandelaars. Fietstas.com houdt u op de hoogte.

Ideeën voor fantastische fietsvakanties
En in januari 2018 al is er - in diezelfde Jaarbeurs - de Vakantiebeurs. Deze begint op 10 januari en is er tot en met 14 januari. De Vakantiebeurs geeft veel tips en inspiratievolle adviezen, óók als het gaat om korte en langere fietsvakanties. Er zijn workshops, presentaties en u kunt er onder het genot van een hapje en drankje zoals dat zo mooi heet, persoonlijk vragen stellen aan diverse standhouders.


Spullen voor op de fiets!Gezond fietsplezier met fijne fietstassen

Een jaar vol gezond fietsplezier is dus in aantocht. Met hopelijk veel zon en weinig regen. Om zoveel mogelijk ontspanning tegemoet te fietsen, zijn ook prettige en goede fietsaccessoires onmisbaar. Logisch dat Fietstas.com u graag wijst op de fietstassen die de beste kenmerken hebben voor onbezorgde fietstochten. 

Waterdichtheid en andere eigenschappen tourfietstassen
Hoewel we duimen voor véél zon, is waterdichtheid bijvoorbeeld een must voor wie meerdere dagen op de fiets op pad is. De informatie op onze pagina Waterdichte fietstassen kan u hierbij goed helpen. Hetzelfde geldt voor onze tips als het gaat om Tour- en reisfietstassen.

Stuurfietstassen voor weekend of langer weg
Typisch een handige fietsaccessoire voor de sportieve rijders die graag hun route uitstippelen én vervolmaken, is de stuurtas. Fietstas.com heeft er vele soorten, maar de varianten die voorzien zijn van een kaarthouder zijn voor de toerfietser natuurlijk ideaal. Sommige van de waterafstotende kaarthouders zijn zelfs transparant en dat maakt het al helemaal makkelijk voor onderweg. Meer informatie kunt u ook vinden op onze pagina over Voortassen. Of specifieker: zie onze stuurtassen.

Stuurtas met transparante kaarthouder

Specialist in fietstassen
Welk product en voor welk doeleind het ook is, Fietstas.com hecht er veel waarde aan dat u op pad kunt zonder ergernissen en hindernissen zoals flapperende onderdelen, natgeregende spullen of een opbergvak waar u al fietsende niet gemakkelijk bij kunt. Maar daarom zijn we nu eenmaal een specialist in fietstassen...Plezier en service hand in hand

De prijzen houden we in 2018 gewoon opmerkelijk laag, in combinatie met een zo hoog mogelijke servicegraad, waarvoor Fietstas.com zich met veel plezier zal blijven inzetten.

Wij wensen u een ontspannen fietsjaar 2018!
Als team wensen wij u en alle andere fietsliefhebbers een gezond, comfortabel en ontspannen gloednieuw fietsjaar toe!

Vakantie en fijne fietstassen