Lente: 10 + 1 fietstassen!

  • Geplaatst op
Lente: 10 + 1 fietstassen!

1001 fietstassen: we hebben ze óók voor de lente. Een beetje veel misschien? Daarom maken we er gewoon even 10 + 1 van. Oftewel tien en één fietstassen. Tien tassen voor de fiets en e-bike om van de lente weer een verfrissend fietsseizoen te maken, plus één aanlokkelijke tas die we nog eens extra graag in het lentezonnetje zetten!

Overigens: in willekeurige volgorde. Want smaken en benodigdheden verschillen. Je vindt in dit lijstje in elk geval vast veel inspiratie om het juiste te vinden voor wat je graag bestellen wilt. Doe je dat vóór 22.00 uur, dan glijdt jouw gloednieuwe fietstas morgen al door je vingers!


Komt-ie, deze speciale Top 10 van fietstassen voor in de lente!


1) Met de frisse tinten van het seizoen

Okay, het is feitelijk geen tas. Maar een mand. Een soort fietstas, zullen we maar zeggen. Met een kleurstelling die he-le-maal past bij het lenteseizoen. Met deze Fietsmand Agnetha krijg je overal weer superveel zin in. Of kijk eens bij alle fietsmanden op deze site. Goed voor hernieuwde inspiratie!

 

Frisse lente fietsmanden

 

 

 

 

 2)
Een schoudertas voor een glimlach

Een schoudertas die én op de fiets past én elegant is én de typische lente-achtige levendigheid uitstraalt? Deze Carry All Jade van kwaliteitsmerk Basil gaat op Fietstas.com niet voor niets al veelvuldig over de online toonbank. Nadien vallen de vele glimlachen op het gezicht van de eigenaressen ons altijd op, telkens wanneer we zo eens eventjes rondkijken in de stad en op straat... 

 

Lente fietstas van Basil

 

 

 
3)
Elegant én no-nonsense in de lente?

Voor wie van een optimistische uitstraling houdt, maar het verder gewoon rustig wil hebben, ook als het gaat om een fietstas. Een fietstas die elegantie uitdraagt, maar dan op een no-nonsense manier. Deze Camella van New Looxs is een ruime pakaftas en boodschappentas die nog heel wat seizoenen een gewaardeerde, stabiele factor is als onderdeel van uw fiets en dagelijkse leven.

 

New Looxs fietstas (Camella)

 

 

 

 
4) Tassen met tulpen in alle kleuren

Het merk Beck, zegt dat u al iets? Beck is aanwezig in menig garage, in alle delen van Nederland, op menig e-bike en op menige fiets. Nou kunnen we zóveel versies van deze fietstassen uitlichten, geschikt voor het gloednieuwe seizoen. Maar laten we een keuze maken en kiezen voor dit thema: 'Geef uw fiets eens een bloemetje!' De Beck Classic met tulpen, verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Fietstassen van Beck met tulpen erop

 

 

 

 

 

 

 

 


5) Meteen ook dík in orde voor de andere seizoenen...

#everydayriding: zo luidt het motto van AGU, dat Fietstas.com heeft gekozen als één van zijn voorkeursshops, waarin fietstassen van het allerhoogste niveau liggen uit te blinken. We lichten er eentje uit: de fris rood gekleurde dubbele fietstas Urban Essentials. Als toonbeeld én als voorbeeld van hoe een fietstas voor in de lente meteen óók een goede keus is voor de rest van de seizoenen, die wel eens wat minder droog van aard kunnen zijn...

AGU fietstas

 

 

 

 

 

 

 

 


6) Het gevoel van een waanzinnige zonsondergang

Selle Monte Grappa is een wat apart merk. Voor wie zich met de fietstas wil onderscheiden, zoals in het huidige jaargetijde, is er bijvoorbeeld de Sunset. Van Italiaanse kwaliteit en met een verre van alledaagse opdruk. Compact en stijlvol, in de vorm van een dubbele tas, enkele tas of zadeltas, waarbij u zich - waar u ook bent - waant te midden van een waanzinnige zonsondergang...

 

Fietstassen met een zonnetje

 

 

 

7) Roze, roze en... lente-, lenteroze!

Roze maakt blij. En het zonnetje maakt blij. De combinatie is al gauw gelegd. Kies een roze fietstas! Of een fietstas met een roze element erin. Bijvoorbeeld een roze bloemetje. Een roze stipje. Een roze driehoekje. Of zelfs een roze tangram of roze picknickblokje. Of liever een geheel roze fietstas? Fietstas.com heeft alles wat ook maar een beetje roze-kleurig klinkt, gemakkelijk voor je bij elkaar gezet!


Roze fietstassen! 

 

 

 

 


8) Fietsen als een vis in het water

Een vrolijke kinderfietstas. Niet verkeerd! De kikkers springen, de kuikens krioelen en de veulens draven weer in de wei. Kinderfietstassen voor in het jaargetijde van de lammetjes en de bijtjes, waarin ook de allerjongste mensjes zich als een vis in het water voelen: klik maar eens hier!

 

Kinderfietstassen voor de lente

 

 

 

 

 

 

 


9) Trekking fietstassen voor op vakantie

Eropuit? Het begint al gauw te kriebelen wanneer het zonnetje doorbreekt. Zeker als er vandaag geen verplichtingen op het programma staan. Of heb je zelfs een weekend lang de tijd? Of wie weet wel een hele week uitgetrokken voor een flinke, stralende fietstocht (maar wil je ook graag voorbereid zijn op de regen)? In onze winkel is een speciale hoek met trekking fietstassen. Tassen voorzien van werkelijk alle praktische gemak. En ja natuurlijk: in deze ontspanningshoek staan ook fantastische accessoires, die het leven van de toerende fietser tot hemelse hoogte doet stijgen...

Trekking fietstassen voor vakantie en toeren

 

 

 

 

 

 


10) Vaude: voor de fanatieke mooi-weer-fietser

Vaude. Zo'n tas gaat wel even mee! Op weg naar... waarheen de wind je waait. Een fietstas voor de fanatieke fietser? Of voor degene die ook in het dagelijkse woon-werkverkeer gewoon het beste, maar dan ook het allerbeste wil? Van helderblauw tot allerlei andere kleuren: dat is de buitenkant, want het oog wil ook wat. Maar ken je de binnenzijde en alle overige ultra moderne eigenschappen van de Vaude tassen al?

 

Tas kopen van Vaude

 

+

 

 

 11) "Ik ben (ook) vandaag zo vrolijk..."

En tot slot. In de zonnige schijnwerper, speciaal door onze fietstassenafdeling geselecteerd: de Beck Classic Drippie. Word je hier niet reuze vrolijk van?


Vrolijke fietstas voor de lente!

 

 

 

 

 

 En o ja: 2 x een lente kassakoopje

Pak er als kassakoopje een fietsbel bij, een zadelhoes of een trendy fietskussentje. Zo behoud je de hele lenteperiode lang een veilig en fris gevoel, ontspannen op weg naar de zomer van 2019!

Fietsbellen online Zadelhoesje online Fietskussentje kopen online