Dit zijn onze populairste fietstassen!

  • Geplaatst op
Dit zijn onze populairste fietstassen!

Benieuwd naar de bestsellers op Fietstas.com? U vindt in dit artikel onze populairste fietstassen handig bij elkaar. Misschien doet u inspiratie op!

Er zijn altijd van die producten die om diverse redenen goed lopen. Vaak vanwege hun prijs, de kwaliteit, of andere bijzondere eigenschappen. Zo ook op Fietstas.com. Een aantal van onze fietstassen zijn zelfs heuse bestsellers te noemen. Het is niet voor niks dat we deze producten graag aanbevelen. Immers, als onze andere klanten er blij mee zijn, bent u dat hopelijk ook!

 

1. Basil Dubbele Fietstas Bohème 35L Charcoal
Deze dubbele fietstas van topmerk Basil is stijlvol, stoer en trendy. De tas met 35 liter inhoud biedt genoeg ruimte voor uw spullen maar is tegelijkertijd lekker compact. U kunt in deze fietstas perfect een schooltas, handtas of werktas kwijt, of wat boodschappen. De tas is waterafstotend en voorzien van een handige, afsluitbare binnenvoering. De tas past op alle bagagedragers (ook e-bikes)!

 

Basil Dubbele Fietstas Bohème Double bag 35L Charcoal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Basil Bohème Carry All Charcoal 18L Zwart
De Basil Bohème Carry All bag is voorzien van dezelfde trendy print als bovenstaande dubbele fietstas. Een carry all bag is een enkele fietstas die qua design en gebruiksgemak niet onder doet voor een gewone handtas. Met als voordeel dat u een carry all bag ook handig op de fiets meeneemt (via twee haken aan uw bagagedrager). Deze fraaie schoudertas/pakaftas is voorzien van enkele handige opbergvakken en biedt dus genoeg ruimte voor uw spullen.

 

>>> TIP: deze tas is, net als de dubbele fietstas, onderdeel van de uitgebreide Basil Bohème-serie met meerdere varianten en kleuren!

Basil Bohème Carry All Charcoal 18L Zwart

 

 

 

 

 

 

 

 


3. Basil Mara XL / XXL
Nog zo’n topper van Basil: de dubbele fietstas Mara. Deze fietstassen zijn al jarenlang populair vanwege hun gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn er in verschillende formaten en dessins. Altijd goed zijn de degelijke zwarte exemplaren, maar ook die met print zijn in trek. De XL-varianten hebben een inhoud van 35 liter, de XXL van maar liefst 47 liter. Kortom, de Basil Mara fietstassen zijn ideaal voor het vervoeren van uw spullen. De Basil Mara’s zijn eenvoudig op uw achterdrager te bevestigen.

 

Basil Mara XL                                                                 Basil Dubbele fietstas Mara XL Double Bag Meadow

 

 

 

 

 

 

 


4. Willex Dubbele fietstas Bagagetas S 1200 Zwart - 20 liter
Deze dubbele fietstas van Willex is gerust praktisch te noemen. De tas heeft namelijk een ruim en afsluitbaar binnenvak, is voorzien van reflecterende elementen en wordt geleverd met gratis regenhoes. De tas heeft een standaard inhoud van 20 liter - ideaal als u de tas compact wilt houden - maar is eventueel te vergroten. Met deze fietstas bent u dus op alles voorbereid! De stoere zwarte kleur en het trendy design maken deze Willex 1200 geschikt voor op elke soort fiets.

 

Willex Dubbele fietstas Bagagetas S 1200 Zwart - 20 liter

 

 

 

 

 

 

 

 


5. Beck SPRTV Rode Bies
Op zoek naar een sportieve fietstas? Dan is deze Beck SPRTV wat voor u! Deze dubbele fietstas dankt zijn sportieve uiterlijk aan de combinatie van een zwarte basiskleur afgewerkt met een rode bies én aan het stoere design. De fietstas is gemaakt van sterk, water- en vuilafstotend en kleurvast polyester. De tas heeft een standaard inhoud van 30 liter maar is uit te breiden tot 35 liter. Ontzettend handig dus! Omdat de bovenkant van de tas open is, blijft er ruimte voor snelbinders en/of ledlichtjes. Ook de Beck SPRTV wordt geleverd met gratis regenhoes.

Beck SPRTV Rode Bies