Uitgelicht: De Willex 1200 serie

  • Geplaatst op
Uitgelicht: De Willex 1200 serie

De Willex 1200 fietstassen zijn al jarenlang populair op Fietstas.com. Lees hier meer over deze fraaie fietstassenserie.

Als u denkt aan een fietstas van het merk Willex, dan denkt u aan kwaliteit. De Belgische fietstassenproducent heeft dan ook als motto: "The bike dies, the bag doesn't". In andere woorden: een fietstas van Willex kan nóg langer mee dan de fiets zelf. Wij van Fietstas.com zijn er dan ook trots op de fietstassen van dit hoogwaardige merk te mogen aanbieden. In dit artikel lichten we een speciale serie fietstassen van Willex uit, namelijk de 1200 serie.

 

De fietstassen in de Willex 1200 serie hebben een aantal specifieke Willex-kenmerken. Denk aan een stijlvol, strak en herkenbaar design, voldoende opbergruimte en oog voor detail. De fietstassen zijn bovendien waterafstotend en voorzien van reflectie, voor extra zichtbaarheid in het verkeer. De serie bestaat uit een drietal modellen: de dubbele fietstas, de enkele fietstas en de stuurtas. Alle drie de tassoorten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

 

De Willex 1200 dubbele fietstas

De dubbele fietstassen uit de 1200 serie van Willex doen het goed op Fietstas.com. Dit heeft uiteraard te maken met de degelijke Willex-kwaliteit maar ook met de handige eigenschappen van deze tassen. Zo zijn ze desgewenst ruimer of juist compacter te maken. Handig als u even wat meer ruimte nodig heeft of minder, als u bijvoorbeeld uw fiets op een smal plekje wilt stallen. Ook zijn de tassen voorzien van vele handige opbergvakken, voor het gemakkelijk opbergen van uw spullen. De dubbele fietstassen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en worden geleverd met gratis regenhoes.

 

Willex Dubbele fietstas Bagagetas 1200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Willex 1200 enkele fietstas

Ook de enkele fietstassen uit de 1200 serie zijn groter of kleiner te maken, al naar gelang hoeveel spullen u meeneemt. Bovendien zijn de fraaie enkele fietstassen ook handig als pakaftas te gebruiken. Dit betekent dat u de tas zowel op als los van de fiets met u mee kunt dragen. Op de fiets bevestigt u de tas door middel van de haken aan de bagagedrager. Los van de fiets draagt u de tas mee aan het handvat óf over uw schouder. Multifunctioneel dus, deze enkele fietstas! Ook de enkele fietstassen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en worden geleverd met gratis regenhoes.

 

Willex Pakaftas en schoudertas 1200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Willex 1200 stuurfietstas

De Willex 120 stuurtas is ideaal voor wie geen zware fietstas achterop wil, maar toch op praktische en veilige wijze spullen op de fiets wil kunnen vervoeren. Ook kan een stuurfietstas een handige aanvulling zijn op een fietstas achterop. De stuurfietstas in de 1200 serie heeft een compact formaat is ook weer in grootte te verstellen. Bovenop de tas bevindt zich een transparante kaarthouder, wat ideaal is voor de toer- of trekkingfietser. De tas is bovendien voorzien van gepolsterde zijwanden, voor extra stevigheid. De stuurtas is verkrijgbaar in combinatie met een speciaal klikbevestigingssysteem of een bevestigingsriempje. U ontvangt bij uw stuurtas een uitneembaar binnentasje en ook weer een gratis regenhoes.

Willex Stuurfietstas 1200