Nieuwe producten van Vaude!

  • Geplaatst op
Nieuwe producten van Vaude!

Op Fietstas.com vindt u nu enkele nieuwe, hoogwaardige producten voor op de fiets van topmerk Vaude. De fietsaccessoires van Vaude staan garant voor kwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

Ons assortiment Vaude-producten is recentelijk verder uitgebreid. Behalve de gewone fietstassen van Vaude kunt u nu op Fietstas.com nu ook terecht voor de speciale rugfietstassen van dit populaire merk. Ook hebben we enkele regenhoezen van Vaude opgenomen in onze shop. Deze zijn ideaal te gebruiken in de herfst en winter. Vaude is al jaren een begrip in de fietswereld. In dit artikel leggen we u graag uit waarom en zetten we de producten van dit Duitse familiebedrijf eens extra in het zonnetje.

 

Waarom kiezen voor Vaude?
Allereerst profileert Vaude zich als de meest milieuvriendelijke outdoorleverancier. Dit betekent dat Vaude gericht is op duurzaamheid. Bij de productontwikkeling wordt gekozen voor duurzame materialen en sinds 2001 werkt het bedrijf zoveel mogelijk volgens de zeer strikte bluesign® milieustandaard. Daarnaast wordt bij Vaude buitengewoon veel aandacht besteed aan de afwerking, vorm en toepasmogelijkheden van de producten. Kortom: bij een fietstas of fietsaccessoire van dit merk kunt u rekenen op kwaliteit.

 

Producten
Op Fietstas.com vindt u een ruim aantal 'standaard' Vaude-fietstassen. Deze zijn te bevestigen op de achterdrager, aan het stuur, aan het frame, het zadel of aan het voorwiel. De meeste fietstassen van Vaude zijn waterdicht, zodat u er in weer en wind mee op pad kunt. Niet alleen ideaal als u toerfietser bent, maar ook als u bijvoorbeeld dagelijks op en neer moet naar kantoor. Nieuw in ons assortiment zijn de fietsrugtassen van Vaude. Handig mee te nemen zowel op als los van de fiets. Uiteraard zijn ook de rugtassen voor op de fiets gemaakt van de beste materialen, zijn ze waterafstotend én voorzien van een sportief uiterlijk. U beschermt uw fietstassen van Vaude extra goed tegen regen middels de fraaie regenhoezen. Ook deze zijn nieuw in ons assortiment.

 

Voor wie zijn de Vaude-fietsaccessoires geschikt?
De fietsaccessoires van Vaude vonden lange tijd vooral aftrek onder de toer- en langeafstandfietsers maar tegenwoordig bereikt Vaude een groter publiek. In een fietsland als Nederland is het hele jaar door behoefte aan goede en degelijke fietsaccessoires. De fietstassen van Vaude zijn behalve voor sport- en trekking fietsers ook erg geschikt voor forenzen, studenten en scholieren.

 

>>> Benieuwd naar onze Vaude fietstassen? U vindt ze hier!