Nieuw op Fietstas.com: de Wanderlust-serie

Nieuw op Fietstas.com: de Wanderlust-serie

Een groen tafereel, met vogels, takjes en vlinders? Fietstassen en -accessoires waarop de natuur centraal staat, zijn verzameld in de nieuwe fietstassen serie Wanderlust. Van het bekende merk Basil.

Bijzondere kleuren fietstassen
De nieuwe Wanderlust-lijn biedt zowel dubbele fietstassen, enkele fietstassen als ook zadeldekjes en fietsbellen. U kunt er dus een compleet plaatje van maken, op de manier zoals u dat zou wensen. U heeft daarbij de keus uit meerdere bijzondere kleuren met namen als Charcoal Black, Vintage Red, Ivory White en Orchid Pink.

Typisch Wanderlust?
Vanzelfsprekend hebben de verschillende soorten Wanderlust-producten elk hun specifieke eigenschappen. Bij onder meer de tassen zijn bijvoorbeeld kenmerken als waterafstotend, ruimte, opvallende reflectie en een hoge algehele kwaliteit echter de duidelijke gemene deler.

Fietstassen met sympathie voor de natuur
Een andere overeenkomstige, vooral opvallende eigenschap is het bijzondere uiterlijk. Op de fiets bent u met een tas, zadelhoes of fietsbel uit de Basil Wanderlust-collectie geenszins een grijze muis. Maar toont u zich wel een liefhebber van fluitende vogels en fladderende vlinders. Ten overstaan van ieder ander die deelneemt aan het drukke stads- dan wel het rustige fietstocht-verkeer...