Boodschappentrolley: tas voor op de fiets

Het is een bijzondere en vooral erg gemakkelijke combinatie: een boodschappentrolley die ook op de fiets past. Het gemak waarmee u boodschappen kunt doen, krijgt met zo'n speciale fietstas - een trolley - een flinke boost!

Zo werkt een fietstrolley
De trolley voor op de fiets past óók in of aan de boodschappenkar. Alle inkopen die u in de winkel of supermarkt van het rek neemt, kunnen rechtstreeks in de tas, die u weer aangekomen bij de fiets of e-bike eenvoudig aan de tweewieler hangt. Maar u kunt er ook makkelijk mee naar huis lopen, want er zit meestal ook een soepele duwstang aan. Ondertussen vormt dankzij de goed manoeuvreerbare wieltjes het meenemen van het gewicht aan boodschappen geen enkel probleem. Deze wieltjes hebben vaak een zachte coating, zodat thuis aangekomen het laminaat of andere vloer in bijvoorbeeld de gang en keuken er niet onder leidt.

Fietstas trolley met inklapbare duwstang
Deze duwstangen zijn bij veel modellen - zoals de fietstrolley van FastRider - bij niet-gebruik weggewerkt achter een rits. Ingeklapt is deze stang niet te zien én de stang zit wanneer u 'm niet nodig heeft dan ook niet in de weg.

Boodschappentrolley voor op de fiets van FastRider, Cordo en andere merken
De fietstrolley voor de boodschappen past op de fiets of elektrische fiets met haken zoals van KLICKfix. Let wel even op dat er voldoende ruimte is tussen de accu en de buis van de drager, als de fietsaccu althans achterop zit. Het precieze bevestigingssysteem is afhankelijk van het merk fietstrolley. Zo zijn er fietstrolleys van het genoemde FastRider (zoals de Fleury), maar ook van merken als Cordo en natuurlijk HEMA. Alle merken zorgen ervoor dat de fietstas stabiel en veilig aan de bagagedrager hangt.

Hoe zien fietstrolleys er uit?
De trolley-tassen bestaan in elk geval uit een groot hoofdcompartiment. De inhoud varieert afhankelijk van het gekozen model. Het hoofdvak wordt meestal aangevuld met één of meerdere extra vakjes. Stop er overigens ook weer niet té veel en te zware boodschappen of andere spullen in, want de fiets of e-bike moet het gewicht wel kunnen dragen. Het maximale meeneemgewicht staat op Fietstas.com altijd bij de specificaties van de betreffende fietstrolley vermeld.

Maximale meeneemgewicht | waterafstotend en sterk materiaal
Kortom, een fietstrolley is een fietstas en trolley in één. Handig mee te nemen op de fiets en ook lopend praktisch te gebruiken, richting huis maar ook eventueel in huis zelf, bij het opbergen van de boodschappen. De bevestigingssystemen van merken zoals FastRider en Cordo zitten degelijk in elkaar. Ook het waterafstotende materiaal bij de fietstrolley-tassen zoals van deze merken is stevig. Let als vermeld wel even op met het maximaal mee te nemen gewicht. Bestelt u zo'n boodschappen fietstrolley bij Fietstas.com, dan heeft u deze goedkoop én (vóór 22.00 uur besteld) morgen al in huis. Betrouwbaar verzonden met PostNL.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1