“Vertrouw op je AGU-gear en… geniet!”

“Vertrouw op je AGU-gear en… geniet!”

Vernieuwen inspireert en maakt blij. Bij AGU is opnieuw een reeks fietstassen verschenen, geheel ontwikkeld anno 2018. Moderne fietstassen met dito technieken die meerwaarde bieden op meerdere fietstas-vlakken. Leuk voor de consument én voor de AGU-medewerker. “Zeker zodra de fietser er zichtbaar blij van wordt.”

Gemotiveerd om zoveel mogelijk mensen dagelijks, het hele jaar door, met zoveel mogelijk plezier te laten fietsen? Hieraan bijdragen door het zorgvuldig bedenken en produceren van het juiste equipment? Als medewerker van AGU kom je al gauw terecht in een enthousiasmerende spiraal: die van tevreden klanten, nog meer motivatie, nog meer bezitters van AGU-fietsaccessoires en nog meer voldoening. Waarbij uiteindelijk maar één ding telt: het gewenste nut, voor iedere individuele klant.

 

Fietstassen van AGU AGU fietstassen


Verbaasd over levensduur

"Het werkt". Zo luidt, kort en krachtig en in al zijn eenvoud, een veelgehoorde reactie van de gebruikers zelf, vertelt Haitske van Mechelen, Head of Product AGU & Fastrider. "Een andere recensie die we vaak tegenkomen, is dat onze fietstassen opvallend duurzaam zijn door de goede kwaliteit. Bijzonder veel fietsers gebruiken de tassen al jaren en zijn oprecht verbaasd over het feit dat ze zó lang mee gaan."

Fietstas.com & nieuwe AGU-collectie
Onlangs verscheen op Fietstas.com, de in Nederland bekendste webshop voor fietstassen, weer een gloednieuwe AGU-collectie. "Fietstas.com heeft een ruim aanbod van uiteenlopende soorten fietstassen. Voor zowel de urban als de sportieve gebruiker", zo vertelt Van Mechelen over één van de redenen waarom AGU graag met deze online shop samenwerkt.

Aandacht in veelvoud
De komst van de tassen met veelbelovende namen als ‘Performance Essentials DWR’, ‘Urban Essentials’ en ‘Urban Trend H2O’ biedt de klant van Fietstas.com nog meer keus. Maar vooral: een nog betere uitrusting op vlakken als waterdichtheid, bevestigings- en sluitmethoden en onder andere veiligheid en reflectie. Deze kersverse, lichtgewicht AGU-fietstassen zijn geproduceerd met zoveel mogelijk aandacht voor het milieu (Green Sphere). Met aandacht voor functionele details. Aandacht voor bescherming van de diverse persoonlijke spullen. En met aandacht voor zowel de sportieve, stevige toerrijder als de fietser die dagelijks zijn of haar eisen stelt in het drukke stadsverkeer.

>>> Lees hier (kort en krachtig) over de innovatieve fietstas-technieken van AGU!


AGU fietstassen


"We willen de bezitters van een AGU-tas dan ook duidelijk meegeven: geniet én vertrouw op je ‘gear’", zegt Van Mechelen. Zij heeft het onder meer over de uitrusting van de genoemde, net vrijgegeven Premium- en Trend-collecties. De fabrikant zelf is hierbij zeer tevreden over bijvoorbeeld de Dryliner techniek. "Omdat we hiermee tassen kunnen aanbieden die er niet per se uit hoeven zien als waterdichte tassen, maar het wél zijn", verduidelijkt Van Mechelen namens AGU. "Je spullen blijven droog, maar dan zonder de specifieke waterdichte, gladde uitstraling."


Hergebruik

Ook met het al aangestipte Green Sphere is het Hollandse A-merk, opgericht in Alkmaar in 1966, content. "In onze hele Performance Serie is gebruikgemaakt van gerecycled polyester, omdat we het belang inzien van het hergebruik van plastic." Dit actuele thema is van essentieel belang op mondiaal niveau, terwijl natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid voor elke fietstas-bezitter in kwestie evenzeer zwaar telt. Zoals gezegd, óók voor al degenen achter de schermen van het bedrijf.

#everydayriding
Immers, waar AGU de hashtag #everydayriding gebruikt, is ook #trots van toepassing. Van Mechelen merkt het aan de medewerkers. "Ja, zodra de consument bekend raakt met ons aanbod fietstassen én de gebruiksvriendelijkheid ervan, maken we het voor hun mogelijk elke dag te fietsen. En ook tijdens lange fietstochten hun bagage droog en veilig te vervoeren. Zo maken we zichtbaar producten waar de klant blij van wordt. En zijn wij hier bij AGU allemaal aardig in ons element."


TIP > Combi met iPhonehoes (of andere AGU-accessoire)?

De nieuwe series AGU-fietstassen zijn veelal te combineren met aanvullende accessoires zoals regenhoes, laptop sleeve en/of bijvoorbeeld iPhone hoes!

Accessoires voor fietstassen van AGU