Fietstassen van canvas

"Ik zoek een canvas fietstas"

Een bovengemiddeld groot aantal fietstassen is gemaakt van canvas. Dat komt omdat een fietstas van het materiaal canvas én lang meegaat én sterk waterafstotend is. Bovendien biedt canvas ontwerpers en producenten van fietstassen goed de mogelijkheid om mooie fietstassen te maken.

Een fietstas van canvas is duurzaam, sterk en stevig, kan uitstekend tegen een bui, voelt goed aan en is van hoogwaardig materiaal. Canvas is bovendien een natuurlijk en afbreekbaar product. Traditioneel gezien is canvas gemaakt van hennepvezels, terwijl het zeker bij de toepassing voor fietstassen onder meer bestaat uit katoen; in wezen een zware kwaliteit katoen met dicht weefsel.


Canvas fietstas op Fietstas.com


Een canvas fietstas is slijtvast en heeft als gezegd een lange levensduur. Dit betekent in de praktijk van alledag dat dit type fietstas goed tegen een stootje kan. Een fietstas behoort vooral handig en efficiënt in gebruik te zijn, en goed tegen wisselende weersomstandigheden te kunnen, en dat is canvas wel toevertrouwd. Canvas wordt zelfs ook als vrachtwagenzeil gebruikt en dat zegt genoeg.

Canvas biedt daarnaast goed de gelegenheid om de mate van waterdichtheid te vergroten, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een waterdichte voering of coating. Canvas is iets minder slap dan bisonyl en mede daardoor zijn er vele creaties aan fietstassen...

... Fietstas.com biedt dan ook vele mooie canvas fietstassen. Van wat meer chique canvas fietstassen tot de meer hippe tassen. Ook echte design fietstassen, sportieve fietstassen en charmante damesfietstassen met mooie afwerkingselementen zijn vaak gemaakt van canvas. In deze webshop boordevol fietstassen vindt u canvas fietstassen in alle kleuren, soorten en maten, van gerenommeerde merken zoals Basil, Beck, New Looxs, Selle Monte Grappa, De Poort en Willex.

 

Lees meer
Filter uw producten

Selle Monte Grappa Bisaccia Honey Bruin-grijs
Deze overwegend bruingrijze Bisaccia van Selle Monte Grappa is een luxe, fraaie fietstas uit Italië. Handgemaakt van kunstleer en canvas van hoge kwaliteit, met retro design. De inhoud is 8 liter per tas. De tas is oprolbaar en licht van gewicht.
Beck Dubbele fietstas Classic Drippy 46L
Hoe een verzameling klodders verf een artistiek plaatje kan vormen, bewijst deze dubbele fietstas Drippy, één der populaire Classics van het merk Beck. Met ruime inhoud (46 liter), keurig afgewerkt, van hoogwaardig materiaal en met aansprekende details.
SALE Beck Classic PTT
Beck Classic PTT
Deze fietstas met postbodegevoel is uniek! De Beck Classic is een fietstas met een inhoud van 46 liter en bestaat uit waterafstotend materiaal. Verder voorzien van stoere sluitclips, binnenplaten en reflectie.

€49,95 €44,95

Informatie
SALE Beck Classic Colored Triangles
Beck Classic Colored Triangles
Vrolijk gekleurde driehoekjes zorgen voor een opvallende fietstas. De Beck Classic is een tas met een inhoud van 46 liter en is waterafstotend. De stoere sluitclips, stevige binnenplaten en reflectielogo maken het geheel af.

€49,95 €44,95

Informatie
New Looxs Dubbele Tas Canvas Camping Zwart
Zoekt u een eenvoudige, stevige dubbele fietstas met veel ruimte? Kijk dan eens naar deze New Looxs dubbele tas gemaakt van canvas. De Canvas Camping is een functionele tas met een inhoud van 66 liter en is voorzien van reflectie.
Willex Dubbele fietstas Canvas Tas 40L Zwart
Deze Dubbele Canvas Tas in zwart heeft statuur. De supersterke Willex is mooi in zijn eenvoud, ook van binnen. De twee ruime compartimenten zonder poespas zijn goed voor 40 liter inhoud. Van waterdicht katoenen canvas, met reflectie en regenflappen.
Willex Dubbele fietstas Canvas Tas 40L Storm Blauw
Deze Dubbele Canvas Tas in Storm Blauw heeft statuur. De supersterke Willex is mooi in zijn eenvoud, ook van binnen. De twee ruime vakken zonder poespas zijn goed voor 40 liter inhoud. Van waterdicht katoenen canvas, met reflectie en regenflappen.
SALE Beck Super Simple Black Solid
Beck Super Simple Black Solid
Op zoek naar een fijne fietstas met een vriendelijk prijskaartje? De Beck Super Simple is een sterke, eenvoudige tas met een inhoud van 46 liter. De tas bestaat geheel uit waterdicht canvas en is eenvoudig te monteren.

€34,95 €31,45

Informatie
Beck Dubbele fietstas Classic Drift Wood
Is het kunst? In elk geval: levendig, apart en op een rustige manier tamelijk kleurrijk: deze versie van de populaire dubbele fietstas Beck Classic. De Drift Wood (46 liter) is keurig afgewerkt, van hoogwaardig materiaal en heeft aansprekende details.
SALE Beck Big White Small Dots
Beck Big White Small Dots
Met deze stippenfietstas valt u zeker op! De Beck Big is een grote fietstas met maar liefst 65 liter inhoud en stoere sluitclips. De tas is waterafstotend, voorzien van harde binnenplaten en een reflecterend Beck-logo voor goede zichtbaarheid.

€59,95 €53,95

Informatie
Pagina 1 van 17