Fietstassen van canvas

"Ik zoek een canvas fietstas"

Een bovengemiddeld groot aantal fietstassen is gemaakt van canvas. Dat komt omdat een fietstas van het materiaal canvas én lang meegaat én sterk waterafstotend is. Bovendien biedt canvas ontwerpers en producenten van fietstassen goed de mogelijkheid om mooie fietstassen te maken.

Een fietstas van canvas is duurzaam, sterk en stevig, kan uitstekend tegen een bui, voelt goed aan en is van hoogwaardig materiaal. Canvas is bovendien een natuurlijk en afbreekbaar product. Traditioneel gezien is canvas gemaakt van hennepvezels, terwijl het zeker bij de toepassing voor fietstassen onder meer bestaat uit katoen; in wezen een zware kwaliteit katoen met dicht weefsel.


Canvas fietstas op Fietstas.com


Een canvas fietstas is slijtvast en heeft als gezegd een lange levensduur. Dit betekent in de praktijk van alledag dat dit type fietstas goed tegen een stootje kan. Een fietstas behoort vooral handig en efficiënt in gebruik te zijn, en goed tegen wisselende weersomstandigheden te kunnen, en dat is canvas wel toevertrouwd. Canvas wordt zelfs ook als vrachtwagenzeil gebruikt en dat zegt genoeg.

Canvas biedt daarnaast goed de gelegenheid om de mate van waterdichtheid te vergroten, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een waterdichte voering of coating. Canvas is iets minder slap dan bisonyl en mede daardoor zijn er vele creaties aan fietstassen...

... Fietstas.com biedt dan ook vele mooie canvas fietstassen. Van wat meer chique canvas fietstassen tot de meer hippe tassen. Ook echte design fietstassen, sportieve fietstassen en charmante damesfietstassen met mooie afwerkingselementen zijn vaak gemaakt van canvas. In deze webshop boordevol fietstassen vindt u canvas fietstassen in alle kleuren, soorten en maten, van gerenommeerde merken zoals Basil, Beck, New Looxs, Selle Monte Grappa, De Poort en Willex.

 

Lees meer
Filter uw producten

FastRider Dubbele fietstas Nort 39L Antraciet
Deze stoere dubbele fietstas is gemaakt van waterafstotend canvas en heeft een inhoud van 39 liter. Beide tassen hebben een extra vak met rits, reflectie en bruine lederen details.
SALE Beck Classic Colored Triangles
Beck Classic Colored Triangles
Vrolijk gekleurde driehoekjes zorgen voor een opvallende fietstas. De Beck Classic is een tas met een inhoud van 46 liter en is waterafstotend. De stoere sluitclips, stevige binnenplaten en reflectielogo maken het geheel af.

€49,95 €44,95

Informatie
FastRider Dubbele fietstas Canvas 37 Led 65,5L Zwart
Deze stoere, ruime, supersterke dubbele fietstas van Fastrider is ideaal voor het vervoeren van uw spullen. De fietstas is waterafstotend en eenvoudig te bevestigen. Ook geschikt voor op elektrische fietsen!
SALE Beck Classic PTT
Beck Classic PTT
Deze fietstas met postbodegevoel is uniek! De Beck Classic is een fietstas met een inhoud van 46 liter en bestaat uit waterafstotend materiaal. Verder voorzien van stoere sluitclips, binnenplaten en reflectie.

€49,95 €44,95

Informatie
FastRider Dubbele fietstas Canvas 36 Led 47,5L Zwart
Deze stoere, robuuste dubbele fietstas van Fastrider is ideaal voor het vervoeren van uw spullen. De fietstas is waterafstotend en eenvoudig te bevestigen. Ook geschikt voor op elektrische fietsen!
FastRider Dubbele fietstas Nort 39L Groen
Deze stoere dubbele fietstas is gemaakt van waterafstotend canvas en heeft een inhoud van 39 liter. Beide tassen hebben een extra vak met rits, reflectie en bruine lederen details.
SALE Beck Dubbele fietstas 65L Big Daisy's
Beck Dubbele fietstas 65L Big Daisy's
Met deze vrolijke madeliefjes valt u zeker op! De Beck Big is een grote fietstas met maar liefst 65 liter inhoud en stoere sluitclips. De tas is waterafstotend, voorzien van harde binnenplaten en een reflecterend Beck-logo voor goede zichtbaarheid.

€59,95 €53,95

Informatie
Cortina Munich Messenger Bag 13L Antraciet
Een moderne en functionele tas, speciaal voor op de voordrager. De Munich Messenger Bag van Cortina heeft een aparte hoes voor een laptop en twee extra ritsvakken.
Selle Monte Grappa Bisaccia Honey Bruin-grijs
Deze overwegend bruingrijze Bisaccia van Selle Monte Grappa is een luxe, fraaie fietstas uit Italië. Handgemaakt van kunstleer en canvas van hoge kwaliteit, met retro design. De inhoud is 8 liter per tas. De tas is oprolbaar en licht van gewicht.
Willex Dubbele fietstas Canvas Tas 40L Zwart
Deze Dubbele Canvas Tas in zwart heeft statuur. De supersterke Willex is mooi in zijn eenvoud, ook van binnen. De twee ruime compartimenten zonder poespas zijn goed voor 40 liter inhoud. Van waterdicht katoenen canvas, met reflectie en regenflappen.
Pagina 1 van 16