Verleidelijk voor Valentijn: romantische fietstassen

  • Geplaatst op
Verleidelijk voor Valentijn: romantische fietstassen

Een verleidelijk cadeau voor Valentijn: een romantische fietstas.

Een verleidelijk cadeau voor Valentijnsdag? Zoeken op 'Valentijn cadeaus' levert de meest romantische ideeën op, en daar dragen ook wij graag een gelukssteentje aan bij. Met deze tip:

 

Koop voor Valentijn voor je vrouw of vriendin een romantische, bloemrijke fietstas en/of bijpassende accessoire (zadeldekje, fietsbel, fietskussentje). 

Valentijnsdag origineel cadeau

De traditie is in Engeland en de Verenigde Staten al eeuwen bekend: de naamdag van de Heilige Valentius (Sint Valentijn). Ook in Nederland is Valentijnsdag dé dag om aandacht te besteden aan diegene die u liefhebt. Met een simpel gebaar, een kaartje of boeket(je). Een geurtje, badolie, bos rozen of avondje uit eten. Of eens met een ánder cadeau om de liefde te onderstrepen...

 

Fietsbel met bloemen

... een romantische, fleurige fietstas!
Het is een net iets andere verrassing, speciaal voor op 14 februari, dan het zeepje of de traditionele bos bloemen die binnen een paar dagen verwelkt. Nee, dan liever de verleidelijke én lang houdbare bloemen die als een prachtig boeket het hele jaar door schitteren, bij zowel zon, sneeuw, regen, storm als droogte. Namelijk de tulpen-, rozen- en andere boeketten op een fantastische fietstas.

 

 

Bloemrijke fietstas

Voor heren die hun dames in het zonnetje willen zetten, bij zowel regen, wind als stralend weer: er zijn veel fietstassen met bloemen erop. Vier seizoenen lang blijven deze fris en vrolijk. Een fietstas met bloemetjesmotief straalt bovendien mooi af op de geliefde dame op de fiets. We hebben er genoeg. Een greep uit tassen en tassenseries: De accessoires Bloom van Basil. Of neem deze. De fietstassen uit de Bohème-serie, met een ietwat kunstzinniger karakter. De Fiori's van het merk New Looxs. Of klikt u eens hier. Of neem de Beck Shopper Tulips Yellow. U ziet het: fietstassen zoals met mooi bloemenmotief zijn er op Fietstas.com te over. Dubbele fietstassen, enkele fietstassen, stuurtassen, charmante shoppers en schoudertassen.
Fietstas met tulpen

Ook fietsbellen, zadeldekjes en andere fietsaccessoires met bloemen

We hebben ook fietsbellen zoals met bloemenmotief. Neem de fietsbel en aanverwante producten binnen de serie Wanderlust of de fietsbellen in de Bohème-serie, en zeker ook de welhaast romantische accessoires binnen de Bloom-serie die perfect passen bij de gelijknamige tassen.

Zie ook deze fleurige fietsrugzakken:


Uw Valentijn zal met dit originele én praktische cadeau nog jarenlang, dag in dag uit, mijmeren over die mooie 14 februari van 2024, en over die galante persoon die haar dit presentje zo van harte gunde...