Nieuw: New Looxs Mondi Joy Quilted en Linia

Nieuw: New Looxs Mondi Joy Quilted en Linia

Fietstas.com ververst het aanbod fietstassen bijna wekelijks. Nieuw in de collectie zijn nu bijvoorbeeld de New Looxs-series Mondi Joy Quilted (Grey en Black) en Mondi Joy Linia (Blue en Black).

Het zijn sportieve fietstassen met subtiel gebogen vormen. En met een veelzijdig karakter dankzij veel extra vakken aan de binnen- en buitenzijden. De gloednieuwe tassen werden recent nog gepresenteerd tijdens de Eurobike fietsbeurs in het zuid-Duitse Friedrichshafen.

De grijze en zwarte versies van de Quilted ogen tamelijk rustig, maar hebben op de beeldbepalende voorflap wel een aantal patronerende lijnen. Samen met de rondige details trekt deze fietstas zo op een subtiele manier de aandacht.

De blauwe en zwarte versies van de Linia ogen iets meer prominent. Hun motief is ietwat apart, terwijl de verdere vorm van de tas gelijk is aan de Mondi Joy Quilted, evenals het materiaal: waterafstotend polyester.De tassen zijn er in de varianten Double en Single. Ofwel, deze nieuwste New Looxs Mondi Joy's zijn er als dubbele fietstas (met een inhoud van 38 liter) en als enkele fietstas (met een inhoud van 18,5 liter). De enkele fietstas is een typische pakaftas en schoudertas, met afneembare schouderband.

Al deze fietstassen hebben zij- en ritsvakken. Zo zijn er binnenin smalle, hoge, open vakken aan de zijkant, en heeft de Single een vakje voor de smartphone.

Meer informatie over het precieze aantal vakken in beide maten, de reflectie, versteviging tegen inzakken en weggewerkte bevestigingshaken, is te vinden bij de betreffende productomschrijvingen. Zoals van de New Looxs Mondi Joy Single Linia Blue, en van de New Looxs Mondi Joy Double Quilted Grey.