Sinterklaascadeau!

Sinterklaascadeau!

Een fietstas! Blije gezichten met pakjesavond. De echte Sinterklaas denkt aan fietstassen en accessoires en leest snel verder over deze écht originele cadeaus!

Goed voor de dag komen op of rond 5 december? Met een fietstas en/of toebehoren tovert Sint lachende gezichten tevoorschijn. En onze producten vallen ook nog eens in de prijscategorie ‘betaalbaar’. De zoektocht naar een fraai, persoonlijk en ‘haalbaar’ presentje is dus (al bijna) geslaagd.


>>> ZIE ONZE SINT KADO TIPS!


Een fietstas: voor groot én klein

Op Fietstas.com vindt u zonder twijfel een fietstas die precies bij uw dierbare past. Zoals bij ons ook de mooiste en beste fietsmanden en fietskratten te vinden zijn. Een mooi voorbeeld van een heel mooi én heel gunstig geprijsd klassiek zwart fietskrat is onze Lastpak. Ook het assortiment fietstassen kent vele uitvoeringen, modellen, motieven en kleuren. Voor groot en klein. Sportief en/of degelijk.

Sinterklaas is een beleving, Fietstas.com springt daar op in
We hebben enkele fietstassen, dubbele, stuurtassen, frametassen en, onder meer, zadeltassen. Onze producten zijn uiteraard handig, nuttig en van hoge kwaliteit. Maar ze geven uw (klein)zoon, (klein)dochter, vader, moeder, vriend, vriendin of collega ook qua beleving iets extra’s!

Onwijs leuke (kinder)producten
Een fietstas-op-maat geeft iemands persoonlijkheid op een leuke manier weer. En behalve onze fietstassen hebben we nog veel méér cadeautips. Presentjes die de dagelijkse fietstochtjes (verder) veraangenamen. Teveel om ze er allemaal uit te lichten. Maar bijvoorbeeld: ons stoere, best een beetje enge Sharky kinderfietsslot (op onze andere website Fietsslot.nl). Of de onwijs leuke, hartvormige Prinses Lillifee kinderfietsslot voor meisjes.

Van zadeldekje tot Fat Zitje: bijzondere presentjes
En hebben Sint en Piet al eens gedacht aan bijvoorbeeld een zadeldekje in hetzelfde motief als de fietstas? Of aan een buitengewoon praktisch Fat Zitje, voor een aangename rit voor degene achterop?

Een gewaardeerd cadeau
Na het uitpakken zal het 'Dank u Sinterklaasje’ welgemeend klinken, en dat is voor pakjesavond een mooi vooruitzicht. Inspiratie opdoen zonder veel tijd kwijt te zijn, gaat op Fietstas.com eigenlijk vanzelf. Ontstaan er daarbij vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van een verrassend én... door de gelukkige ontvanger vast en zeker gewaardeerd cadeau.