Basil Bohème-fietstassen in een nieuw jasje!

  • Geplaatst op
Basil Bohème-fietstassen in een nieuw jasje!

De fietstassen uit de populaire Bohème-lijn van Basil zijn nu verkrijgbaar met een nieuw en fris design!

De fietsassen en fietsaccessoires in de Bohème-serie van Basil zijn zeer populair op Fietstas.com. Dit heeft uiteraard te maken met de degelijke Basil-kwaliteit van de producten, maar ook met het fraaie design en de mogelijkheden die de fietstassen bieden. Inmiddels zijn de Bohème-producten voorzien van een nieuw en fris uiterlijk, voor een vrolijke en stijlvolle noot op de fiets!

 

De Basil Bohème-lijn bestaat uit een vijftal fietsproducten, waaronder drie typen fietstassen. Wat de fietstassen betreft heeft u de keuze uit een dubbele fietstas, een enkele fietstas/pakaftas en een stuurtas. Daarnaast is er een zadeldekje en een hippe Bohème-fietsbel verkrijgbaar. Alle items zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren. Desgewenst kunt u dus meerdere fietsaccessoires met elkaar combineren.

 

Nieuw design

Alle Bohème-fietsaccessoires zijn recent voorzien van een nieuw design. Dit design lijkt in de basis op de ‘oude’ uitvoeringen maar heeft een frisse upgrade gekregen. De typische stijlkenmerken zoals kleur, een fraaie print en (nep)lederen details zijn gehandhaafd zodat u nog wel de typische Bohème-signatuur herkent. Vooralsnog worden de oude en nieuwe modellen door elkaar verkocht, maar de oudere modellen zullen langzamerhand uit het assortiment verdwijnen.

Basil Bohème dubbele fietstas                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Bohème-fietstassen

De Bohème-fietstassen zijn niet alleen populair vanwege hun fraaie uiterlijk; ze zijn ook zeer handzaam en gebruiksvriendelijk. De tassen zijn namelijk waterafstotend en voorzien van een speciale binnenvoering zodat u uw spullen veilig en droog kunt vervoeren. In de dubbele fietstassen kunt u meer dan genoeg spullen meenemen. De carry all bag en de city bag dienen behalve als fietstas ook als handige pakaftas. U kunt deze typen tassen dus eenvoudig op én los van de fiets met u meenemen.

 

De Bohème-fietsaccessoires

Ook leuk voor op de fiets zijn de Bohème fietsaccessoires. U heeft de keuze uit een zadeldekje en een fietsbel. Natuurlijk zorgen deze accessoires voor een vrolijke en stijlvolle noot op de fiets, maar ze zijn ook zeer handig. Een fietsbel is eigenlijk onmisbaar in het drukke Nederlandse verkeer en ook een zadelhoesje komt altijd van pas, bijvoorbeeld na een typisch Hollandse regenbui.