Vaderdag cadeau! In de agenda: 16 juni 2024

Vaderdag cadeau! In de agenda: 16 juni 2024

Een leuk en origineel cadeau voor Vaderdag? Geef een fietstas of fietsaccessoire!

Zondag 16 juni 2024 is het Vaderdag. Voor alle moeders, zonen en dochters die nog op zoek zijn naar een Vaderdag cadeau hebben wij een slimme kado tip: een fietstas of fietsaccessoire! Een praktisch cadeau voor de sportieve papa en echt iets waar hij jarenlang plezier van zal hebben.

 

Praktisch cadeau voor de sportieve papa
In Nederland maken zowel moeders als vaders veel gebruik van de fiets. Een fietscadeau is dus iets wat altijd wel van pas komt. Een goede, stevige enkele fietstas bijvoorbeeld, maakt het voor papa's net wat makkelijker om een boodschappentas of sporttas te vervoeren. Een messenger bag of kantoortas is ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Maar ook een handig accessoire als een smartphonehouder voor op de fiets zal menig vader kunnen waarderen! Al onze producten variëren in prijs, zodat ook kinderen met behulp van mama een mooi cadeautje voor papa kunnen uitzoeken.


Echt iets voor de vader die elke dag naar zijn werk fietst: fiets-kantoortassen.

AGU Enkele fietstas 935 20L KLICKfix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaderdag kado tips ter inspiratie
Om de keuze voor een fietstas of fietsaccessoire wat makkelijker te maken hebben we speciaal voor Vaderdag enkele specifieke cadeau tips opgenomen. Het eerste cadeau dat ongetwijfeld bij veel vaders in de smaak zal vallen is deze stoere fietstas van AGU. Deze waterafstotende enkele fietstas biedt voldoende opbergruimte en is los van de fiets als schoudertas te dragen. Papa’s kunnen de tas dus overal mee naartoe nemen. Het perfecte cadeau voor vaders die op de fiets naar het werk gaan is deze messenger tas van Beck. Deze waterafstotende enkele fietstas is voorzien van een laptopvak en een schouderband en is daardoor uitermate geschikt voor woon-werkverkeer.

Beck Enkele fietstas YES! Zwart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een fietsaccessoire cadeau
Liever een fietsaccessoire cadeau? Dan is een smartphonehouder voor voorop de fiets een leuk idee. Deze KLICKfix Telefoonhouder bijvoorbeeld is eenvoudig op het stuur te klikken. Op die manier hebben papa’s hun mobiele telefoon altijd bij de hand. Handig voor navigatie tijdens het toeren of om bereikbaar te zijn onderweg naar het werk. De houder is geschikt voorop allerlei fietsen, van e-bike tot racefietsen.


Vergelijkbaar met een smartphonehouder is deze frametas. Dit handige tasje heeft bovenop een doorzichtig vak voor de smartphone, maar ook een vakje voor andere onmisbare spullen zoals een portemonnee of sleutels. Ideaal voor vaders die niet houden van grote fietstassen, maar wel enkele essentiële spullen willen meenemen op de fiets. 

KLICKfix Telefoonhouder 9x16                                                              Basil Frametas Sport Design