VADERDAG KADO TIP (+ 5% extra korting!)

VADERDAG KADO TIP (+ 5% extra korting!)

Een leuk en origineel cadeau voor Vaderdag? Met 5% extra korting? Geef een fietstas of fietsaccessoire!

Zondag 17 juni is het weer Vaderdag, de ideale gelegenheid om eens stil te staan bij wat onze vaders allemaal voor ons doen. Dat is wel een mooi cadeau waard toch? Voor alle moeders, zonen en dochters die nog op zoek zijn naar een Vaderdag cadeau hebben wij de perfecte kado tip: een fietstas of fietsaccessoire! Een praktisch cadeau voor de sportieve papa en echt iets waar hij jarenlang plezier van kan hebben. Extra leuk: op Fietstas.com krijgt u nu in verband met Vaderdag 5% extra korting op alle fietstassen en fietsaccessoires! De code vindt u hieronder.

 

Praktisch cadeau voor de sportieve papa
In Nederland maken zowel moeders als vaders veel gebruik van de fiets. Een fietscadeau is dus iets wat altijd wel van pas komt. Een goede, stevige enkele fietstas bijvoorbeeld, maakt het voor papa's net wat makkelijker om een boodschappentas of sporttas te vervoeren. Een messenger bag of kantoortas is ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Maar ook een handig accessoire als een smartphonehouder voor op de fiets zal menig vader kunnen waarderen! Al onze producten variëren in prijs, zodat ook kinderen met behulp van mama een mooi cadeautje voor papa uit kunnen zoeken.

 

AGU Enkele fietstas 935 20L KLICKfix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaderdag kado tips ter inspiratie
Om de keuze voor een fietstas of fietsaccessoire wat makkelijker te maken hebben we speciaal voor Vaderdag enkele specifieke cadeau tips opgenomen. Het eerste cadeau dat ongetwijfeld bij veel vaders in de smaak zal vallen is deze stoere fietstas van AGU. Deze  waterafstotende enkele fietstas biedt voldoende opbergruimte en is los van de fiets als schoudertas te dragen. Papa’s kunnen de tas dus overal mee naartoe nemen. Het perfecte cadeau voor vaders die op de fiets naar het werk gaan is deze messenger tas van Beck. Deze waterafstotende enkele fietstas is voorzien van een laptopvak en een schouderband en is daardoor uitermate geschikt voor woon-werkverkeer.

Beck Enkele fietstas YES! Zwart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een fietsaccessoire cadeau
Geeft u liever een fietsaccessoire cadeau? Dan is een smartphonehouder voor voorop de fiets wellicht een leuk idee. Deze KLICKfix Telefoonhouder bijvoorbeeld, is eenvoudig op het stuur te klikken. Op die manier hebben papa’s hun mobiele telefoon altijd bij de hand. Handig voor navigatie tijdens het toeren of om bereikbaar te zijn onderweg naar het werk. De houder is geschikt voorop allerlei fietsen, van e-bike tot racefietsen. Vergelijkbaar met een smartphonehouder is deze frametas. Dit handige tasje heeft bovenop een doorzichtig vak voor de smartphone, maar daarnaast ook een vakje voor andere onmisbare spullen zoals een portemonnee of sleutels. Ideaal voor vaders die niet houden van grote fietstassen, maar wel enkele essentiële spullen mee willen nemen op de fiets. 

KLICKfix Telefoonhouder 9x16                                                              Basil Frametas Sport Design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind hier uw kortingscode!
In verband met Vaderdag krijgt u 5% extra korting op alle producten in onze webshop. Onze producten zijn al gunstig geprijsd maar hier komt nu dus nog eens extra korting bovenop! De kortingsactie loopt tot 16 juni 21:59 uur. Hoe stelt u de korting veilig? Vul uw winkelwagen met één of meerdere producten (het maakt dus niet uit hoeveel producten u kiest). Vul bij de betaling de code vd52018 in en de korting wordt automatisch berekend. Zo kunt u ‘m niet mislopen!